Головна\Події\Конкурс

Події

03.06.2010|23:30|Буквоїд

«Коронація слова» оголосить імена кращих з найкращих

10 червня о 16:00 у виставковому залі ACCO International (пр.Перемоги, 40-Б) відбудеться 10-та ювілейна Церемонія нагородження переможців Всеукраїнського літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики про кохання «Коронація слова».

Топ-книги від Yakaboo
  • Джон Грэй. Мужчины с Марса, женщины с Венеры
  • Джон Грэй. Мужчины с Марса, женщины с Венеры

Сьогодні, під час прес-конференції, було представлено нову статуетку для переможців традиційних конкурсних номінацій.


Минулорічний переможець (третя премія у номінації «Романи») Юрій Сорока та дизайнер статуетки Ілля Поп’юк


Директор видавництва  «Нора-Друк» Елеонора Сімонова, народний артист України, куратор номінації «Пісенна лірика про кохання» Анатолій Матвійчук, голова правління міжнародного благодійного фонду  «Мистецька скарбниця» Тетяна Логуш, голова правління компанії «Крафт Фудз Україна», ініціатор та засновник конкурсу Юрій Логуш


Власниця української студії ювелірного дизайну Людмила Гарарук, директор видавництва «Нора-Друк» Елеонора Сімонова, народний артист України, куратор номінації «Пісенна лірика про кохання» Анатолій Матвійчук, голова правління міжнародного благодійного фонду «Мистецька скарбниця» Тетяна Логуш

Крім того,  власниця української студії ювелірного дизайну Людмила Гарарук презентувала корону для переможця конкурсу «Гранд Коронація», якого журі обере серед кращих лауреатів минулих років.




Цьогоріч на «Коронацію слова» надійшло близько 1000 творів на кожну номінацію. Найбільш популярною виявилась наймолодша номінація «Пісенна лірика про кохання», яка з’явилась лише рік тому. Її куратор Анатолій Матвійчук розповів, що надійшло близько 6000 творів. Пан Матвійчук зізнався, що одного дня він прочитав 1000 віршів і був «отруєний» щирістю емоцій. «Адже, поезія - це концентрована енергія думки і души», . На думку співака, поезія настільки сильна річ, що один вірш може перевернути світ.

Програма заходу:

16.00 - 20.00 - нагородження переможців конкурсу,

20.00 - 23.30 - Літературний Бал.

ДРЕС-КОД: вечірнє  вбрання, етнічний стиль.

коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга
Книги від Yakaboo

Коментарі  

1 2
08 червня 2010, 20:03|Наталка Шевченко:
звідтам^: ну й добре, що подавала :))
08 червня 2010, 15:20|звідтам^:
Вдовиченко на гранд подавала,звідтам^ бачив.
07 червня 2010, 12:49|Міла Іванцова:
:) Тримаймо кулаки за конкурс! Хай живе!
Ой, і клопіт для подружжя Логушів! Та вже ж і результат того вартий! :)
І не хворійте, Наталочко!
06 червня 2010, 19:35|Наталка Шевченко:
2 Міла Іванцова: Мілочко, я не чула :(( З тими своїми постійними лікарнями геть випала з життя. Шкода, звісно, хоча для мене твори Ірен - Явище самі по собі :) І все рівно, шалено цікаво почути, хто брав участь у Гранд Коронації. Вже недовго лишилося, тому справді, тримаймо кулаки за всіх учасників, і за грандів, і за майбутніх грандів :) Нехай їм Бог допомагає.
06 червня 2010, 18:04|Міла Іванцова:
Наталко, мушу розчарувати - Ірен вже не раз привселюдно повідомляла, що вона на "битву титанів" роману не подавала. Але - побажаймо успіхів і їй, і всім, хто вийшов у фінал усіх номінацій, і тим, хто не вийшов!
06 червня 2010, 10:30|Марія:
Відповідь на " чого це на прес-конференції не було кураторів в номінаціях "Романи", "Кіносценарії" та "П*єси". Скільки наприклад романів було допущено до фіналу. Всьо покрито мраком?)))"- для того,щоби не було тиску на них( кураторів), та витоку інформації до церемонії, особливо в Гранд Коронації-пісенна лірика ще не входить до Гранд Коронації.
05 червня 2010, 15:50|Наталка Шевченко:
А якщо Ірен Роздобудько цього року подавала текст у номінацію "Гранд-Коронація" (конкурс у конкурсі серед володарів першої премії минулих років, на честь 10-річчя конкурсу), і вона переможе, я буду просто щаслива.
05 червня 2010, 15:42|Наталка Шевченко:
Зазвичай до фіналу пропускають від 10 до 15 романів. А про якість творів та їхню тематику можна поговорити і після нагородження, а не лізти поперед батька в пекло.
А корона - унісекс :)))))) Так що побачимо...
04 червня 2010, 20:38|гога:
От мені цікаво - чи говорили на прес-конференції щось про твори, їхню якість, тематику і таке інше. А чи лише про корону? І ще, чого це на прес-конференції не було кураторів в номінаціях "Романи", "Кіносценарії" та "П*єси". Скільки наприклад романів було допущено до фіналу. Всьо покрито мраком?)))
04 червня 2010, 20:00|звідтам^:
гога, ви мислітє у правільном напрямку
1 2
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»