Головна\Події\Презентації

Події

21.07.2010|08:37|Буквоїд

Прем’єра книги «Друге життя Брі Таннер» в Україні

23 липня 2010 року побачить світ український переклад нової книги Стефені Маєр «Друге життя Брі Таннер» (The Short Second Life of Bree Tanner).

Топ-книги від Yakaboo
  • Джон Грэй. Мужчины с Марса, женщины с Венеры
  • Справочник здравомыслящих родителей. Часть 2. Неотложная помощь

Новий бестселер славнозвісної американки українські читачі побачать раніше від російських (російською повість ще не видана). Реліз книги заплановано на 23 липня у книжковому клубі «Читай-город» (по вул. Б. Хмельницького 3Б). Продаж почнеться у сутінковий час – 20.00. У цей день на всіх покупців чекають приємні сюрпризи.

Світовий реліз книги відбувся 5 червня, за перші 48 годин після виходу паперової книжки продалося 350 тис. примірників і продажі залишаються на високому рівні (не дивлячись на те, що до 5 липня Стефені Маєр виклала для вільного читання книгу в інтернеті на сайті http://www.breetanner.com).  «Люди стояли в черзі нашого магазина по вул. Мілтона Кейнеса (Milton Keynes) з 4.30», – сказав представник  Уотерстоун (Waterstone´s) Джон Хауеллс.  «Серед книг, що вийшли в цьому році, ця книга найбільш швидко продається й, можливо, такою і залишиться», – додав Хауеллс.

То чим порадує нас Стефені Маєр цього разу?

Юна Брі Таннер, знайома читачеві з роману «Затемнення», розкриє похмурі таємниці світу перволітків. Чим живе армія некерованих вурдалаків-перволітків, які розпочали наступ на родину Калленів? Може, крім небезпеки, спраги й страху, в їхньому житті є місце і для кохання?..А може, нас нарешті чекає продовження «Сутінкової саги»? Адже загадковий приятель Брі Таннер — Бридкий Фред — обов’язково має зустрітися з родиною Калленів, а головне протистояння Калленів і Волтурі ще попереду...

коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга
Книги від Yakaboo

Коментарі  

Поки ще немає жодних коментарів, Ви можете стати першим, хто висловиться!
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»