Головна\Події\Презентації

Події

16.01.2010|11:35|Буквоїд

Віктор Ющенко презентував вибране. ФОТО

Президент Віктор Ющенко презентував в Українському домі книгу «До нації», в якій зібрано понад 140 найкращих його промов.

До книги увійшли такі відомі промови Віктора Ющенка, як його Інаугураційне звернення до Українського народу 23 січня 2005 року, звернення з нагоди 1020-ліття Хрещення України-Русі, пам’яті Голодомору в Україні 1932-1933 років, промови до Дня Свободи і до Дня Конституції.

У книзі вміщені також промови президента на сесіях Генеральної Асамблеї ООН, виступи у Європейському парламенті, в Конгресі США, в німецькому Бундестазі та парламентах інших держав.

Окремий розділ присвячений відродженню української національної ідентичності, культури й історичної пам’яті, до якого увійшли промови з нагоди Дня Соборності, Дня Прапора і Дня Перемоги, Шевченківських свят, виступи, присвячені Іванові Мазепі, Миколі Гоголю та Іванові Франку, героям Крут, воякам УПА, жертвам комуністичного терору. 















Інформаця і фото: www.president.gov.ua  

Додаткові матеріали

11.01.2010|11:11|Події
Віктор Ющенко підготував «Вибране»
15.01.2010|18:36|Події
Віктор Ющенко презентував збірку «До нації»
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

17 січня 2010, 21:23|аноним:
О! Василь Чепурний, смелый и отважный человек подписавшийся своим именем, назовите хоть парочку великих дел великого человека, кроме великого языка разродившегося аж на 140 великих речей. У меня на памяти только:
- захват власти при помощи одурмания красивыми обещаниями особо "сознательных" граждан, поливания грязью своего конкурента и заполнения майдана бездельниками в палатках;
- неспособность управлять страной,приведшая к полному экономическому упадку, росту цен практически в 2-3 раза и кризису (не мировому, он у нас и без того начался несколько раньше)
- закапывания миллионов долларов в памятник жертвам голодомора, не издевательство ли - люди умерли от голода, а им за 40 млн. памятник, нате радуйтесь
- рост алгоколизма, наркомании, полнейшее отсутствие контроля на тв и в сми, а зачем ведь реклама алкоголя - продажа алкоголя приносит ведь не малые дивиденды ... и т.д.
я бы сформулировал одноим предложением : этот руководитель не сделал НИЧЕГО ...
17 січня 2010, 15:17|Василь Чепурний:
Ото сопливі коментатори розписалися, благо, що аноніми! Єрої такі, що аж дух захоплює від ..смороду. А Ющенко -- великий чоловік, попри помилки і розчарування.
16 січня 2010, 21:06|укр.народ :):
кто интересно весь этот бред будет читать ?
мабудь майбутни поколиння :)))
осталось только памятник "самый правдивый и самый скромный президент Украины!" себе великому поставить до завтрашнего вылёта с поста ...
16 січня 2010, 12:45|Ого:
а генерал-лейтенантша СЗР/після севєродонецку забув її фамілія,памята тіко шо на букву "Б"/, у першому ряду.
16 січня 2010, 12:39|Цікаво:
а воно приймуть в спілку письмаків?
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Радіо Свобода онлайн
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова